Vakantiewoning Portes du Soleil
Reserveren

Reserveren

Als u wilt reserveren, of een vraag heeft over het reserveren, kunt u een e-mail sturen naar het e-mail adres op de contactpagina. Om te checken wel data nog beschikbaar zijn verwijzen we u naar onze pagina op Gites. Hier staan de actuele data en prijzen van de vakantiewoning.

https://www.gites.nl/vakantiehuizen/auvergne-rhone-alpes/haute-savoie/chevenoz/haute-vue-3205

Huurprijzen van de vakantiewoning Portes du Soleil zijn per week aangegeven (van zaterdag 16.00 uur aankomst tot zaterdag 10.00 uur vertrek). Andere aankomst- en vertrekdata zijn in overleg eventueel mogelijk, met name buiten het hoogseizoen.

Prijzen voor de vakantiewoning gelden voor maximaal 5 personen. Bij meer personen is een toeslag van € 50,- p.p. per week van toepassing.

De prijs is exclusief elektra kosten en worden met de borg verrekend. De kosten per kWh +- 0,19 cent en in de winter wordt er gemiddeld voor €12 – €25 per dag verbruikt.

De aangegeven prijzen zijn exclusief een waarborgsom van € 250,- – U dient  zelf schoon te maken en beddengoed mee te nemen.

Betaling waarborgsom en huurprijs tenminste 3 weken voor huurperiode. Wij verzoeken om een aanbetaling € 150,- direct na reservering, waarna de reservering definitief is.

Heeft u een vraag?