Vakantiewoning Portes du Soleil
Huurprijzen vakantiewoning

Huurprijzen vakantiewoning

Huurprijzen van de vakantiewoning zijn per week (van zaterdag 16.00 uur aankomst tot zaterdag 10.00 uur vertrek) en beginnen bij €605,- in het laagseizoen. Andere aankomst- en vertrekdata zijn in overleg eventueel mogelijk, met name buiten het hoogseizoen. Meer informatie over de prijzen vindt u de website van Gites.

Prijzen voor de vakantiewoning gelden voor maximaal 5 personen. Bij meer personen is een toeslag van € 50,- p.p. per week van toepassing.

De aangegeven prijzen zijn exclusief een waarborgsom van € 250,- – U dient  zelf schoon te maken en beddengoed mee te nemen.

De prijs is exclusief de kosten voor elektra, deze enworden met de borg verrekend. De kosten per kWh +- 0,19 cent en in de winter wordt er gemiddeld voor €12 – €25 per dag verbruikt. Afhankelijk van hoeveel u thuis bent en hoeveel verwarmingen u aan heeft.

Betaling waarborgsom en huurprijs tenminste 3 weken voor huurperiode. Wij verzoeken om een aanbetaling € 150,- direct na reservering, waarna de reservering definitief is.

Prijzen vakantiewoning 

Voor de actuele huurprijzen verwijzen we u naar onze pagina op Gites. Hier vindt u de actuele prijzen en beschikbaarheid. De huurprijzen beginnen bij €605,- in het laagseizoen.

Als bovenstaande link van Gites niet werkt: https://www.gites.nl/vakantiehuizen/auvergne-rhone-alpes/haute-savoie/chevenoz/haute-vue-3205