Vakantiewoning Portes du Soleil
Beschrijving vakantiewoning

Beschrijving vakantiewoning

De vakantiewoning in het gebied Portes du Soleil biedt vrij uitzicht op bergen in een rustige omgeving aan een doodlopende weg. De woning is opgebouwd uit een nieuw- en een oud deel. Het oude, opgeknapte deel, is ca. 100 jaar oud, veelal uit houten delen opgebouwd, maar geheel gerenoveerd en voldoet aan de moderne eisen van een vakantiewoning. Het nieuwe deel is merendeels uit beton opgetrokken, maar afgewerkt met veel hout aan binnen- en buitenzijde. Het heeft de uitstraling van een Oostenrijks chalet en ligt geheel vrij aan een doodlopende weg.  U bewoont de vakantiewoning  zonder last te hebben van anderen.

Indeling woning

U komt de woning binnen in de hal. Hier bevind zich de trap naar boven, de onlangs gerenoveerde badkamer en het toilet (apart van de badkamer). Daarnaast bevind zich op de begane grond een grote woonkeuken met eettafel en vanuit de keuken een prachtig uitzicht op de bergen. De woonkeuken is via een deur af te sluiten van de woonkamer, deze met ruime zitgelegenheid en  een eethoek. Grote klapdeuren geven u toegang tot het terras aan de achterkant van het huis, wederom met prachtig uitzicht.

Boven bevinden zich 3 grote slaapkamers aan een grote overloop. Alle slaapkamers zijn voorzien van fijne bedden en prachtig uitzicht, in totaal is er slaapgelegenheid voor 7 personen.

Faciliteiten in de woning

In de woning is veel vermaak aanwezig. U heeft beschikking tot een TV, DVD-collectie, chromecast, bluetooth muziekbox, voetbaltafel en veel (oud) Hollandse spellen. Ook is er internet/wifi aanwezig

Rond het chalet is veel ruimte. Ca. 1500 m2 tuin. In de ochtend komt het zonnetje als eerst op het terras voor het huis en in de avond kunt u tot de laatste straaltjes genieten op het terras achter het huis.
Zomers staat er zowel op het voor- als achterterras een eettafel met stoelen en bevinden zich er in de tuin ook voldoende stoelen en kussens om heerlijk van het weer te kunnen genieten. Daarnaast is er ook een BBQ aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Voor de kinderen is er voldoende speelgelegenheid in de tuin, er hangt een schommel in de boom, een dartsspel aan het huis en er is een tafeltennis tafel aanwezig (in de zomer).

Parkeergelegenheid is ruim aanwezig op eigen terrein.

Bijzonderheden

De woning wordt verwarmd met elektrische kachels en boilers. Op elke kamer is een kachel aanwezig.
De woonkamer heeft een apart bedienbaar verwarmingssysteem.
LET OP: de woonkamer van de woning is deels 1.96m hoog, de rest van de ruimten heeft normale hoogtes.

Grote Super-U (supermarkt) op ongeveer 5 minuten rijden waar ook vers brood en andere levensmiddelen gehaald kunnen worden.