Beschrijving vakantiewoning

De vakantiewoning in het ski gebied Portes du Soleil biedt aan alle kanten vrij uitzicht op bergen. In het oosten vrij uitzicht op de Zwitserse bergketen Dente du Midi.

De vakantiewoning in Portes du Soleil is opgebouwd uit een nieuw en een oud deel. Het oude, opgeknapte deel, is ca. 100 jaar oud, veelal uit houten delen opgebouwd, maar geheel gerenoveerd en voldoet aan de moderne eisen van een vakantiewoning.

Het nieuwe deel is merendeels uit beton opgetrokken, maar afgewerkt met veel hout aan binnen- en buitenzijde. Het heeft de uitstraling van een Oostenrijks chalet en ligt geheel vrij aan een doodlopende weg.  U bewoont de vakantiewoning  zonder last te hebben van anderen.

Bij de woning aanwezig: TV, tafeltennis tafel,(niet voor winter)  voetbaltafel, schommel en dart spel, evenals andere hollandse spellen, ook voor kinderen, zijn beschikbaar.

Internet/wifi aanwezig.

Rond het chalet is veel speelruimte. Ca. 1500 m2 tuin.
Parkeren ruim aanwezig op eigen terrein.

Bijzonderheden

Open haard

Wifi en internet aanwezig. De vakantiewoning in Portes du Soleil wordt verwarmd met elektrische kachels. Op elke kamer is een kachel aanwezig.
De woonkamer heeft een apart bedienbaar verwarmingssysteem.
Let op, de woonkamer van de villa is deels 1.96m hoog, de rest van de ruimten heeft normale hoogtes.

Grote Intermarche op 5 auto minuten waar brood en andere levensmiddelen gehaald kunnen worden.  Chevenoz heeft een eigen gemeentehuis.